<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/1697105821367702065?origin\x3dhttp://fashionablefashionvictims.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
BaCk to InStoCks


InStoCks

Terms & Conditions

1. Strictly no exchange of goods once order is confirmed.

2. $$ must be transferred to POSB Savings 109-74417-4 within 2days after receiving confirmation slip.(if not order will be cancel)

3. Strictly no refund of $$$
if you don't want your order anymore.

4. In-stock goods will be post out within 2 days
after receiving your payment.

5. Pre-order goods will come within 2 weeks time.

6. For any order or enquiry feel free to tag below (for buyers)
or email to fashionable_fashion@hotmail.com

7. Lastly, we hope you have a good day and see you again.

Order Format

Name:
Address:
Item 1: (state according to the item code, colour and size)
Item 2: (state according to the item code, colour and size) etc etc
Collection Mode: Normal Postage/Registered Mail

Purchase Guideline

How do I Purchase?????
Step 1: Select the product(s) that you wish to buy
and email your order according to the to fashionable_fashion@hotmail.com.

Step 2: "Purchasing Order" email will be send back to you. *Kindly note that if you choose register postage,
there will be an additional of SGD$3*

Step 3: After you have transfer your payment,
you will receive a "Confirmation Order" email.

Step 4: We will send out your orders within the next 2days if it's instock!!!! *Kindly wait for 2weeks for PREORDERS, thank you*

For buyers



Questions and Answers

Q1: How long will I get my products?
Ans: If we have the stock on hand, you will get it within 3-5 working days.
Otherwise, it will requires approximately 2-3 weeks depending on the stock availability after payment is received.

Q2: What size should I buy?
Ans: Detailed measurements are given for all clothes.
Please ensure the item size you purchased fits you
as we do not allow exchange or refund after selling the items.

Q3: What is your delivery rate?
Ans: Free normal postage but for register postage customers,
please add SGD$3 to each top you purchase.

Q4: What is the payment mode?
Ans: Bank transfer to POSB Bank
*If you wish to transfer to other bank like OCBC and UOB,
please contact us through email*

Q5: Can I make payment on the day of delivery?
Ans: As per our website policy and online shopping practices,
we apologise that we are not able to deliver your order
before or on the day of payment received.

Q6: What happened if the product that I had paid is not available?
Ans: You will have the following options:
(a) Wait for 2-3 weeks for the new stock arrival.
(b) Exchange for other item.
If the product that you exchange is of higher value,
you will be required to top up the differences.
(c) Request for a refund.

Q7: Can I request for exchange or refund after receiving my products?
Ans: Exchange is only allow if we deliver the wrong products to you.
For example, wrong sizes, colors or styles from what you have ordered.

Q8: What is your Return Policy?
Ans: Customers are only allow to return the products
with the following conditions: i) The products to be returned within 5 working days.
ii) Products are returned in original packaging
and have not worn or washed before.

Q9: Does the actual products look exactly the same as the pictures in the website?
The colors or quality of the products shown on the site
may be slightly different from the actual products
due to the resolution of your computer and products
may not be 100% identical to the photos.

Q10: Will my information be kept confidential?
Fashionable Fashion collects clients' information to enhance their shopping experience.
• Be assured that your information collected will be kept confidential.
• The information will be used solely
for the purpose of processing and delivering your order.
• Fashionable Fashion will not disclose
nor sell any of your personal information to any third parties.
• You may receive occasional updates from us via the email account.

Q11: Is your postage charges fixed?
Free Normal Postage for our website but for Register postage please add SGD$3 to each of your order.

Q12: What should i do if I have any doubt or query?
Ans: You can contact our friendly customer service representative at fashionable_fashion@hotmail.com

PaSt SpRee..

May 2009
June 2009

FF11 QUEEN LACY TEE (Preorder)
Wednesday, May 20, 2009 5/20/2009 11:11:00 PM♥

FF11 QUEEN LACY TEE (SGD $20)














top length : 20inch
bustline : 35inch
shoulder width : 14inch

= comes in WHITE
(out of stock), BLACK, BLUE , PINK (out of stock)and GREY (out of stock)=


I'm starting a fashion idea in my head ;
5/20/2009 11:11:00 PM